Gåbingo med Järvsö IF

Järvsö
  • Skapad: 18 MAJ 2010 21:22

VANDRA MED JÄRVSÖ IF ONSDAG 19 MAJ KL. 18

Friidrottssektionen inbjuder ALLA JIF-MEDLEMMAR – och blivande –  liksom allmänheten, till korta vandringar (3 el. 7 km) med Gåbingo.

Start och mål vid Klubbstugan där även fika serveras. Bingobrickan är gratis och en full rad innebär GRATIS FIKA.

Välkommen till hälsosam och trivsam samvaro!

Järvsö IF, Friidrottssektionen

VANDRA MED JÄRVSÖ-RÅDETS VANDRINGSGRUPP LÖRDAG 29 MAJ KL. 9

Vårens första rejäla vandring blir NORRA VALLEDEN I JÄRVSÖ ÖSTRA REGIONER. Samling vid Nordsjögården. Vandringen startar vid Linds efter Österrikevägen, går via Kalvsvallen till Stensvallen, vidare till Pervallen och tillbaka till Linds. Sträckan är 21 km, men överlag lättgådd. Tid 6-7 timmar. Rejält på fötterna då vissa delar är blöta. Packa ner för två kaffe- och en matpaus.

OCH TORNBERGSLEDEN ONSDAG 2 JUNI KL. 18

Samling vid Spårcentralen (Järvzoos bussparkering) dit vi återkommer efter ett par timmars vandring med stolliftens avstigning som högsta punkt. Ta med lite fika så rastar vi där innan vandringen utför med möjlighet att kolla Cykelparkens banor inför invigningen på Nationaldagen.

Välkomna hälsar

JärvsöRådets Vandringsgrupp