23 AUG 2012 20:44
Läs igenom senaste nytt!
  • Skapad: 23 AUG 2012 20:44

Information                                                                                      2012-08-23

• ·         Plantsättning i september, troligast någon av mittenhelgerna men ej klart med markägaren till 100%. Håll dem tomma om ni kan J

• ·         27 september är det upptakt och föräldramöte i Järvsöbacken kl.18:00. Kom,kom!
    - info om klubblägret 6-9 december i Klövsjö
    - möjlighet att köpa och sälja utrustning, ta med vad du har.

• ·         Klubben är i stort behov av en ny kassör. Carina har haft uppdrag i klubben mååånga år och önskar bli avbytt. Hon beräknar att det tar 1-3 tim/månad och man gör det när man kan hemmavid. Dator och program tillhandahåller vi med. Kassören behöver ej delta i styrelsemöten utan lämna enbart rapport. Inskolningsperiod med Carina. Alternativet är att lägga ut det på ett företag och då ta från åkarnas budget.

• ·         Ny lagledare för U14 är Per Nordlöw. Tack!

• ·         V.40-50 är det inomhusträning för åkare från 6 år. Ännu inte klart vilken veckodag.

• ·         För att träna med alpina ska man ha betalt medlemsavgiften till Järvsö IF dvs moderklubben.
    Information om det finns på hemsidan. Nytt för i år är att varje familj med åkare får köpa en käpp (symboliskt) i träningsavgift dvs 400 kr och mer information om det kommer på föräldramötet 27/9.

• ·         Använd gärna köp och sälj på hemsidan. Maila This is a mailto link

Håll koll på hemsidan och vi finns också på Facebook. Järvsö alpina heter vi helt enkelt där.

Hälsningar styrelsen