Lilla Världscupen 2009 avgjord i Hassela

09 MAR 2009 21:04
Hassela, Hälsingland
  • Uppdaterad: 10 MAR 2009 20:47

Helgen 7-8 mars genomfördes finalen i Lilla Värlscupen region 2 i Hassela för D/H 10-11. En helg fylld med fantastisk skidåkning, skratt, åkglädje, innerskidor, valla tips och gott fika.

Järvsö IF representerades i Hälsingelaget av Hanna Fransson, Sara Rosell, Elida Thunell, Malou Hjälm, Linn Sigurdsson, Sofie Axelsson, Anna Barsch och Evelina Nordlöw.

Hälsingland tog hem brons-pengen i lag i storslalom och silver i slalom tack vare fina framgångar från Hälsingeåkare, både tjejer och killar.

Ett varmt tack till Anders Sigurdsson som bodde med tjejerna på förläggningen och tog hand om dem på bästa sätt. Vi övriga föräldrar kände oss trygga med dig hos våra barn.

Vi vill också rikta ett stort tack till arrangörerna för årets final Hudik alpin och till Lotta Dahlin som var ledare för Hälsinge-laget under helgen!

Bilder finns under "Bilder"-fliken.

Lilla Sportspegeln var på plats: se det på webben: