Camp Hudik 25-26 augusti

10 JUL 2012 18:49
Anmäl er senast 13 juli
  • Skapad: 10 JUL 2012 18:49

Välkomna till Camp Hudik!

Hudik Alpin bjuder in alla U12-16 åkare i Hälsingland till samverkansläger den 25-26 augusti 2012.

Lördag

Vi deltar i Team Sportia Offroad, en löpartävling med start/mål vid Hede. Samling kl.11.30 vid Hedestugan. Terränglöpning 5 km. Tävlingen är gratis för våra ungdomar. För vuxna kostar det 150 kr. Ungdomarna kan även vara med i lagtävlingen ”Föreningskampen” Se separat inbjudan. Finns även en bana på 500 m för småsyskon J Efter tävlingen serveras korv med bröd.

Därefter åker vi till Iggesund och Camp Igge, där vi bokat boende i Maxistuga. Sänglinne ingår. Här serveras vi middag. Vi avslutar dagen med 5-kamp och det finns även möjlighet till bad.

Söndag

Tillbringar vi inne på Håstaholmen och Hudik Gympans gympasal. Vi kommer med hjälp av deras instruktör få prova både trampett, trampolin och tumbling. Till lunch serveras hamburgare. Sista passet avslutas kl.14. Innan avfärd hemåt blir det lite mellis.

Pris

500 kr/ person. I priset ingår övernattning, 2 luncher, 1 middag och 1 frukost, mellis plus instruktör söndag.

Anmälan till person i er klubb:

Lisa Fransson enbart sms 073-1515924 senast 13 juli

Sms:et ska innehålla: Namn, om du vill springa i laget, om nån vuxen  stannar över.

Info: Anmäl vilka ungdomar som tänker springa samt om ni har ett lag. Om det är någon förening som inte får ihop tillräckligt med tävlande (10 st i åldrarna 0-15 år) , så sätter vi ihop till ett lag, men det blir utan tävlan. Ni vuxna som tänker springa tävlingen anmäler er själva.

Vi ser gärna att tränare/föräldrar sover över för att lösa transporter, men om inte så meddela oss så fixar vi detta.

Med hopp om många deltagande!

För Hudik Alpin genom Ingrid Mattson och Ann-Sofie Englund

Vårgaloppen 7/6