Tisdag 12 jan startar träningen

09 JAN 2016 20:52
För våra yngsta åkare, ni som går i förskoleklass till 3:an.
  • Uppdaterad: 09 JAN 2016 20:58

Träningstider

tisdagar 18-19

onsdagar 18-20 ( storslalom , då måste du ha förälder på skidor med dig i backen)

U8 : dvs 6-7 år med Caroline Lundgren

U10: dvs 8-9 år med Sonia Li

Du ska vara klar och ombytt vid klubbstugan 17:45.

Som aktiv i vår förening krävs även att man är medlem i Järvsö IF.

Järvsö Alpina tar vi ut en träningsavgift på 400 kr/familj för träningen i backen.

Att komma ihåg som förälder i Järvsö Alpina

Som förälder har vi alltid ett stort ansvar eftersom vi är våra barns närmaste förebilder – även inom Järvsö Alpina . Vi vill därför uppmärksamma några viktiga saker att tänka på och som ligger i linje med Järvsö Alpinas policy:

• Tänk på att ert barn i första hand ska åka skidor för att det är kul.
  • Skidåkningen är inte bara en idrott utan också en fritidssysselsättning där barnet får lära sig att uppskatta en sund livsstil som denne har glädje av hela livet.
  • Stötta era barn i såväl med- som motgångar och tänk på att press mot resultatfixering ofta leder till att resultaten uteblir.
  • Ett gott uppförande, hos såväl barn som föräldrar, både i och utanför slalombacken är ett krav för medlemmar i vår klubb.
  • Se till att hålla en god kontakt med ditt barns tränare och tränargrupp, samt håll dig uppdaterad om vad som händer via klubbens hemsida www.alpina.jarvsoif.se.

Frågor? Ring 073-1515924 Elisabeth Fransson