Klubbläger 8-12 dec

15 SEP 2016 19:40
  • Skapad: 15 SEP 2016 19:40

Klubbläger i Klövsjö 8-11 dec. För alla åldrar.
Vi bor i fräscha lägenheter som man bokar av mig senast 25 sept och efter det kan man boka själv på Skistar.com. Jag har preliminärbokat ett antal så jag visste att vi fick bo på samma ställe. Vi bor på Skidsterassen och Solterassen. Bilen kan stå hela helgen och det är enkelt att gå in och värma sig, umgås mellan lägenheterna och barnen kan lätt gå emellan.
Gå ihop med en annan familj, kompisar eller annat och anmäl om du vill ...ha en 4 eller 8-bäddslägenhet.En står som ansvarig och den fått fakturan, Välj vem när du anmäler.
Vi brukar ha arrangerad träning i olika omfattning för alla åldrar. Syftet är att ha kul och åka skidor tillsammans med klubbkompisarna i alla åldrar. Äldre åkare tar hand om yngre.
På fredagskvällen har vi kamratmiddag och äter tillsammans på Klövsjö restaurangen precis där vi bor.

4-bädds kostar 2295 kr och 8-bädds 3145 kr.
Anmäl på mail This is a mailto link senast 25/9